marias grønne dame

Filosofien bag Marias Paradisehair

Dit hår er et naturprodukt, og det bør behandles med omsorg. Din hårbund er lige så sart som huden under øjnene, og har brug for pleje og kærlighed.

*Hvis du giver dit hår og hårbund den rette pleje, kommer du at opnå fantastiske resultater!

*Du bestemmer over dit hår. Min opgave, som frisør, er at hjælpe dig til at udnytte dit hårs potentiale, og guide dig til at tage de rette beslutninger omkring din frisure og valg af hårfarve.

Hår er fantastisk. Alle har vi en helt unik kombination af hårtype, hårtykkelse og farve. Det er ikke to hår som er ens, og dit hår er i konstant forandring. Faktisk skifter vi hår og hudtype cirka hver syvende år.

Det der driver mig som frisør er at få mine kunder til at trives med lige præcis deres hår. At få en kunde til at elske sine krøller, fordi jeg klipper krøllerne, som de bedst kan lide at blive klippet, så at de falder smukt og naturligt. Eller at klippe det fine, glatte hår så det får mere fylde.

Lige så vigtigt for mig er det at klæde kunden på til selv at kunne style sin nye frisure, og at frisuren passer til deres livsstil, og den tid de ønsker at bruge på stylingen i det daglige.